VvE Van Oldenbarneveldtstraat te Amsterdam

Vraag nu een offerte aan

De voordelen:

  • Jarenlang ontzorging op onderhoudsgebied: nooit meer vergaderen over schilderwerk.
  • de VvE altijd tip top in orde.
  • Vragen van bewoners via 1 centraal aanspreekpunt.
  • Budgetzekerheid door betrouwbare en transparante onderhoudsbegroting.
  • Achterstallig onderhoud wordt voorkomen
  • Betrouwbare onderhoudsbedrijven die hun afspraken nakomen.
  • Lagere onderhoudskosten door regelmatige onderhoudscyclus.
Terug naar VvE pagina

Fan van de schilder én van GlansGarant.

Maarten van Teeffelen koos dertien jaar geleden voor het schilderen van zijn woning, voor Schildersbedrijf Van den Berg uit Vught. Een goede keuze die niet zonder gevolgen bleef. Omdat Van den Berg uitstekend beviel, en al die tijd prima werk leverde, wordt er nu ook geschilderd door Van den Berg in Amsterdam.

Drie goede redenen voor GlansGarant.

De gespreide investering, de goede kwaliteit en het vakmanschap van de schilder; het zijn allemaal redenen waarom werd gekozen voor een GlansGarant schilderonderhoudsabonnement. En toen dit na tien jaar afliep, werd drie jaar geleden opnieuw een tienjarig onderhoudscontract afgesloten. Omdat het nog steeds prima bevalt en het onderhoud perfect wordt uitgevoerd.

Toen de kinderen gingen studeren leek het een goed idee om een pand te kopen in Amsterdam. Het werd een voormalig winkelpand, op een hoek met woonunits verdeeld over vijf woonlagen. Hoog dus, en met authentieke elementen uit 1900. Een uitdaging voor elke schilder.

Het pand is gekocht door drie eigenaren, waarvan Maarten er één is, en dan is er een VvE nodig. Een Vereniging van Eigenaren die gezamenlijk het onderhoud regelen, plannen en betalen voor het gezamenlijk bezit. En vooral de buitenkant, het schilderwerk is dan een regelmatig terugkerend onderwerp.

Het mooiste huis van de straat.

Door de ervaringen met Van den Berg schilders werd besloten dat het schilderwerk via GlansGarant, planmatig voor meerdere jaren zal worden uitgevoerd. Dat contract loopt inmiddels twee jaar en het pand is nu de mooiste van de hele straat. Dat valt echt op! Perfect in de verf van pui tot nok. En dat blijft ook zo, daar zorgt het jaarlijkse onderhoud voor. Geen omkijken naar.

Naast het voordeel van een langjarig perfect onderhouden pand, tegen een vast bedrag per maand, staan nog andere voordelen. Denk bijvoorbeeld eens aan de hoogte. Van den Berg schildert vijf verdiepingen en de nok. De hoogwerker die dan nodig is, regelt de schilder. En als er bij een inspectie, aanvullend werk gedaan moet worden, bijvoorbeeld houtrot reparatie, dan regelt de schilder dat ook gelijk. Die kosten zitten weliswaar niet in het maandbedrag, maar de VvE hoeft er niet zelf achter aan. De schilder regelt ook de reparatie of vervanging.

Omdat de eigenaren niet ter plekke wonen, is een goede communicatie tussen de schilder en de VvE én tussen de schilder en de huurders van het grootste belang. Ook daarover niets dan lof. De schilder houdt de huurders goed op de hoogte, ze weten wanneer de draaiende delen bereikbaar moeten zijn en ervaren een minimum aan overlast. Ook op dat gebied neemt de schilder de eigenaren een hoop werk en geregel uit handen.

Flexibiliteit is troef.

Een sterk voorbeeld van hoe GlansGarant, binnen haar onderhoudsabonnement, een op de klant gesneden uitwerking kan realiseren is het bedrijfspand in Den Bosch. Maarten is hier een van de 8 eigenaren. Er was nog geen buffer voor het onderhoud en er moest geschilderd worden. Toen deze VvE schilderoffertes aan ging vragen, werd het echt spannend.

De meeste schildersbedrijven gaven een begroting voor één schilderbeurt. Met de ervaringen van Maarten over het GlansGarant onderhoudsabonnement, maakte hij zich binnen de VvE extra sterk om ook hier het schilderwerk zo aan te pakken.

Uiteindelijk heeft de VvE voor GlansGarant gekozen en kon Schildersbedrijf Van den Berg ook hier aan de slag. Ontzorgen, kwaliteit en de maandkosten, gaven ook hier weer de doorslag. Het onderhoudsabonnement en de bedragen liggen in een schema vast, maar met dank aan de medewerking van het GlansGarant hoofdkantoor, kon er worden inverdiend om de onderhoudsbuffer op niveau te krijgen. En nu is het bedrijfspand ook op niveau.

Er staan bij Maarten geen nieuwe aankopen in de planning, maar als het aan de orde is, wordt het schilderwerk zeker weer aangepakt door Schildersbedrijf Van den Berg met een GlansGarant onderhoudsabonnement.